A+ R A-

Rad - Metalac

radmetalac

Rad-Metalac 1:1

Utakmica 15. kola Super lige Srbije odigrana u Beogradu na stadionu Kralj Petar I, odigrana po dnevnom svetlu u odličnim uslovima za igru, utakmica u kojoj su obe ekipe imale priliku da postignu gol vise. „Metalac“ kroz šanse koje je stvarao, a „Rad“ iz nepravedno dosuđenog jedanaesterca koji nije realizovan jer je pravda ipak bila na strani gostiju iz Gornjeg Milanovca.
Ova utakmica ostaje u senci glavnog sudije meča, koji po našem viđenju stvari, na terenu za vreme ove prvenstvene utakmice, delio sve osim pravdu.
Utakmica je nakraju završena rezultatom 1:1, a golove su postigli za „Metalac“ Walberto Caicedu, a za domaćine Stanojević Marko.
SASTAVI: „Rad“ Filipović, Obradović, Ljubinković, Ćulum, Denić, Drinčić, Lutovac, Mladenović, Jovanović, Bates, Stanojević KLUPA: Mićanović, Rusmir, Šipčić, Vico, Petković, Marković, Jović.

„Metalac“ Belić, Nikodijević, Koraksić, Otašević, Bondarenko, Panić, Mijić, Stojković, Walberto, Rovčanin, Mladenović KLUPA: Radić, Pavlović, Ivanović, Čumić, Mitrović, Stojanović, Dopuđ
„Metalac“ u 16. kolu gostuje komšijama u Čačku koji se trenutno nalaze na poslednjem mestu tabele Super lige Srbije. Naš tim trenutno ima 17 bodova i nalazi se na 9. mestu, pobedom u Čačku bi se zadržao čvrst priključak u prvih 8 ekipa.