A+ R A-

Vojvodina-Metalac 1:0

 

                                              00021.MTS.Still004-1

Utakmica 11. kola Super lige Srbije koju je Gornje Milanovački super ligaš odigrao u Novom Sadu protiv ekipe FK "Vojvodina" na stadionu "Karađorđe, bila je prava prvenstvena utakmica u koju su Gornje Milanovčani ušli sa puno žara i velikom željom da se prekine loša serija u koju je "Metalac" ušao. Međutim u 15. minutu igre igrač sa brojem 7 u ekipi "Vojvodine" Meleg Dejan posle prodora uspeo je ikosa sa leve strane da uputi udarac prema golu "Metalca" i savlada golmana Belića. Od ovog trenutka "Metalac je bio bolja ekipa na terenu, napadao i pokušavao da preokrene rezultat, međutim bez uspeha. Ispostavilo se da je 1:0 bio i konacan rezultat ove dramatične utakmice. Nemožemo da ne pomenemo dva zicera koja nije ikoristio u 15. i 65. minutu tamnoputi ekvadorac Kaisedo.

Novo Sađani su se branili i upeli su da sačuvaju mrežu u ovom važnom meču, "Metalac" je igrom pokazao više ali to nije bilo dovoljno da se pobedi ili bar remizira sa "Vojvodinom" jer je zakayala realizacija.

 

00021.MTS.Still003-1

 

 SATAVI TIMOVA: "Vojvodina" Kodrić, Kovačević, Meleg, Puškarić, Paločević, Lakićević, Antić, Malbašić, Jovančić, Trujić, na klupi Perić, Ašćerić, Babić, Zličić,  Trifunović, Gavrić, Knežević

 

"Metalac" Belić, Nikodijević, Simović, Otašević, Bondarenko, Mijić, Ivanović, Mladenović, Jovanović, Stojanović, Valberto, na klupi Radić, Rovčanin, Dopuđ, Stojković, Mitrović, Čumić, Pavlović

 

Utakmicu 12. kola Super lige Srbije "Metalac" igra protiv ekipe FK"Javor" iz Ivanjice na stadionu "Metalac" u subotu 15.10.2016. godine.