A+ R A-

Radnik - Metalac 0:1

Scena 01.00 03 38 41.Still093-1 

Fudbalski klub "Metalac" u petak 26.08.2016.godine bio je gost ekipi FK"Radnik" iz Surdulice. Utakmica 7. kola Super lige Srbije odigrana je u odličnim uslovima za igru. Prava prvenstvena utakmica sa dosta prilika. Da se igralo oštrije govori i pet žutih kartona dosuđenih na obe strane. Kod domaćina žute kartone su dobili Gojković u 16. minutu, Kyeremen u 23. minutu i Pavlović u 72. minutu, a u ekipi  "Metalca" žute kartone su dobili Dopuđ i Stojanović u 26. i 28. minutu.

Scena 01.00 03 57 06.Still094-1

Pobedonosni pogodak za "Metalac" postigao je tamnoputi Ekvadorac u redovima Gornje Milanovčana, Walberto Caicedu koji je odbijenu loptu elegantno prosledio u mrežu. Naime, posle greške odbrane domaćina Mitrović, koji je u 58. minutu zamenio Dopuđa, uspeo je da se dokopa lopte i krene prema golu "Radnika" pri čemu  uputio snažan udarac prema Čančareviću koji je uspeo da odbrani ali samo na kratko jer se lopta odbila do Kaiseda koji je mirno poslao u mrežu, čime je "Metalac" poveo sa 0:1, a što se desetak minuta kasnije i ispostavilo kao krajnji rezultat utakmice.

Scena 01.01 03 28 35.Still098-1

Sastavi: "Radnik" - Čančarević, Mladenović, Milovanović, Stanković, Adamović, Kyeremeh, Radović, Pavlović, Gojković, Jovanović, Vuković, rezerve: Vasiljević, Stojković, Lukić, Nenadović, Pejčić, Mišan, Zlatanović.

             "Metalac"-Belić, Nikodijević, Simović, Otašević, Dopuđ, Panić, Mijić, Bondarenko, Walberto, Stojanović, Rovčanin, rezerve: Zogović, Mitrović, Pavlović, Ivanović, Čumić, Stojković, Uzelac.

"Metalac" se posle ove utakmice nalazi na 3. mestu tbele Super lige Srbije, a pozicija posle 7. kola znaće se u nedelju kada budu odigrani ostali mečevi. "Metalac" posle 7. kola ima 13 bodova i sigurnim koracima drži priključak u vrhu tabele.