A+ R A-

Metalac - Radnički

6kolonajava

“Budućnost je pred nama” - Lep događaj za grad desiće se u nedelju - FK Metalac na startu Superlige nastavlja da iznenađuje i postaje polako hit prvenstva, da bi tako i ostalo treba nastaviti sa dobrim rezultatima.Nova prilika u nedelju kada u goste stiže ekipa Radničkog iz Niša, posle večitih možda i najkvalitetniji sastav lige, sa odličnim pojedincima i sjajnim trenerom, ali s druge strane isto to imamo i mi, zar ne?! Borba prsa u prsa, dve ekipe u formi,naletu, nek’ pobedi bolji...ima i ovde nekih neraščišćenih dugova iz prošle sezone,možda i to treba sad izravanjati da se ne vuče više...:)...Ono što je još lepše i daje specijalnu dimenziju ovoj fudbalskoj priredbi jeste događaj u poluvremenu kada će se obeležiti 10 godina postojanja Metalac Fondacije, 

osnovane u svrhu stimulacija rađanja beba i razvoja sporta u našem gradu. Prilika da pozdravimo budućnost našeg grada, pozivamo sve građane da prisutvuju istinskom spektaklu ,a posle utakmice biće upriličen koncert tim povodom na gradskom trgu! Za Metalac, za bebe, za budućnost!!!

U poluvremenu utakmice proslava 10 godina Fondacije Metalac, biće uručene čestitke bebama rođenim u jubilarnoj 2016.godini u prisustvu oko 1000 dece i roditelja na istočnoj trbini.

Nedelja, 21.08. u 17.00h

 

plakatfondacija