A+ R A-

Crvena Zvezda - Metalac 3:1

Still001-1

 

Utakmica je u prvih 15. minuta imala žestok ritam, a šanse su se ređale na obe strane, a Velberto Caisedo u 8. minutu nije iskoristio stopostotnu šansu kada se našao sam ispred Zvezdinog golmana. Posle nekoliko napada koji su se odigrali na obe strane Zvezda je imala više sreće jer je u 14. minutu Ruiz uspeo da postigne pogodak za vodstvo zvezde od 1:0. U narednih nekoliko ninuta utakmica je dobila slabiji intenzitet, pa je u 38. minutu posle manje dekoncentracije usledila greška igrača metalca što je Vijeira uspeo da iskoristi i postigne drugu pogodak za Crvenu Zvezdu. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

 

                                                  Still005-1

 

U drugo poluvreme oba trenera su počela sa istim sastavima, utakmica se igrala borbeno pa je mladi Rovčanin u 51. minutu dobio žuti karton zbog nesmotrenog   starta. U 51. minutu Poletanović je povukao loptu i uputio šut prema golu Gornje Milanovčana. Udarac je bio precizan pa je Zvezad povela sa 3:0.

 

                                                  Still003-1

Mladenović koji je osvežio ekipu "Metalca" u drugom poluvremenu ušavsi u igru posle sjajne akcije i prekršaja koji je dosuđen u korist "Metalca" uspeo je da pocepa mrezu Zvezdinom golmanu i tako postavi konačan rezultat utakmice 3:1. Što se na priloženoj fotografiji može i videti.

                                                   Still007-1

Sastavi ekipa:

 

 

CRVENA ZVEZDA:  Kahriman, Petković, Luković, Rendulić, Ristić , Poletanović, Kanga, Babunski, Plavšić, Ruiz, Vijeira

 

METALAC: Belić, Nikodijević, Otašević, Bondarenko, Simović, Panić, Mijić, Stojanović, Rovčanin, Mitrović, Kaisedo.

 Utakmicu sudi Nemanja Gajdobranski.

 

                                                     Still008-1