A+ R A-

Metalac - Borac 1:0

 

 Borac 03-1

Utakmica protiv komšija iz Čačka odigrana u fer i prijateljskoj atmosveri. Osvojena su veoma važna tri boda protiv uvek nezgodnog protivniga iz Čačka. Utakmica je počela agresivno sa obe strane gde su igrači Gornje Milanovačkog superligaša apsolutno dominirali. Šanse su se u prvih dvadesetak minuta  ređale jedna za drugom, a već na samom početku Mitrović je propustio izglednu priliku da zatrese mrežu "Borca", a malo posle njega i hitri Walberto. Pritisak koji su igrači "Metalca" izvršili na komšije iz Čačka isplatio se već u 17. minutu kada je posle nekoliko kornera koji su se zaređali, Otašević uspeo da smesti loptu u mrežu za vodstvo "Metalca" od 1:0 što se na kraju u ispostavilo kao konačan rezultat utakmice.

Borac 04-1

 

U nastavku susreta videla se daleko mirnija igra u kojoj su obe ekipe imale po nekoliko prilika koje nisu iskorišćene. Tvrda odbrana "Metalca" nije dozvolila "Borcu" da stvori neku opasniju priliku i tako ugrozi gol Gornje Milanovčana. Žute kartone u ekipi "borca su dobili Balabanović u 32. minutu i Krstić u 82. minutu, a u ekipi "Metalca"  mladi Gočanin u 68. minutu koji je zamenio Mladenovića u 54. minutu.

Borac 05--1

Za ekipu "Metalca" su u prvih jedanaest nastupili: Belić, Nikodijević, Simović, Otašević, Bondarenko, Mijić, Panić, Mladenović, Mitrović, Stojanović, Walberto, a sa klupe su ušli Gočanin (Mladenivić) i Rovčanin (Stojanović) u 54. minutu kao i Delić koji je u 72. minutu zamenio Walberta.

Borac 06-1

Ekipa "Metalaca" u drugom kolu igra protiv Crvene Zvezde na stadioni Rajko Mitić u Beogradu.

Borac 01-1