A+ R A-

Novo pojačanje

andric

 

      Stefan Andrić dojučerašnji vezni igrač Radničkog iz Kragujevca, vratio se u matični Metalac. Potpisao je trogodišnji ugovor u prisustvu predsednika kluba Žarka Savićevića, sportskog direktora Vladana Petrovića i generalnog sekretara Zvonka Jevremovića.

      Drago mi je da postoji veliko interesovanje  za naš klub, prošlu sezonu smo odradili uspešno, ali više nećemo da se borimo za opstanak, već za  plej-of i Evropu. Ugovor sa Stefanom Andićem potpisali smo na tri godine s našim sugrađaninom koji je postao proveren igrač i koji će nam mnogo značiti u nastupajućem prvenstvu. Nadam se da će Andrić dobrim igrama da se izbori za startnih jedanaest i želim mu uspehe u kubu - istakao je predsednik kluba Žarko Savićević.

      Andrić je po potpisivanju ugovora rekao: '' Želeo bih da se zahvalim gospodinu Vukadinoviću, predsedniku kluba Žarku Savićeviću, sportskom direktoru Vladanu Petroviću, a i celom stručnom štabu na čelu sa Nenadom Vanićem. Ambicije kluba su se poklopile sa mojim, željea mi je da se kroz dobre rezultate i igre afirmišem u predstojećoj sezoni kako bih ostavio trag u matičnom klubu.