A+ R A-

Treći prolećni remi Metalca

v jeremic 

 

 

Treći prolećni remi Metalca

Radnik i Metalac u 25. kolu Super lige Srbije odigrali nerešeno u Surdulici.

I u trećoj utakmici za redom ,,Metalac" ostao neporažen. Radnik nije uspeo da pronađe šifru za postizanje gola protiv organizovane odbrane Milanovčana, koja je tokom celog meča delovala čvrsto i neprobojno, pa je na kraju svih 90.minuta rezultat ostao 0:0.

Pred oko 1.200 gledalaca obe ekipe su igrale maksimalno angažovano sa željom da postignu pogodak. Domaći su imali dve povoljne prilike preko Slaviše Stojanovića i Milovanovića u prvoj deonici ove prvenstvene utakmice.

Milanovčani su bili bolji u drugom poluvremenu, kada su propustili tri prilike iz kojih su mogli savladati domaćeg golmana Ristića, koji je jedan deu fudbalske karijere proveo u ,,Metalcu". Prvo uzbuđenje u drugom poluvremenu viđeno je u 47.minutu kada je šut Stefana Panića završio na prečki gola ,,Radnika".

Prilike  da ozbiljnije ugroze gol domaćina imali su Merdović i Milovanović, a rezervista Valberto Kaisedo, je u 85.minutu oštro šutirao sa 25 metara, primoravši Ristića da izboksuje loptu.

Ekipa iz Milanovca je bila bliža pobedi pa se čini da ovaj remi više prija ekipi iz Surdulice.

I posle trećeg remija za redom ekipa iz Gornjeg Milanovca je zadržala 11.mesto na tabeli Super lige Srbije sa 27 bodova koliko trenutno ima.