A+ R A-

U LUCANIMA NERESENO

LUCANI

 

 

MLADOST – METALAC 0:0(0:0)

 

Super liga 2015/2016: 29.kolo: Mladost- Metalac 0:0

Stadion FK „Mladost“ Lučani, gledalaca oko 500. Glavni sudija Brdar Ilija, pomoćnici Savović Darko, Petrović Dejan, delegat utakmice Živanović Miroslav.

Za ekipu „Mladosti“ nastupili: Krznarić, Šatara,Saničanin, Živanović, Rakočević, Luković, Gavrić, Milosavljević, Kitanovski, Jovanović, Čečarić. Rezerve: Čančarević, Stanojević, Lepović, Protić, Đerić, Luka, Vaillant. Šef stručnog štaba Milovanović Nenad.

Za ekipu „Metalca“ iz Gornjeg Milanovca su nastupili: Zogović, Dimitrijević, Rnić, Otašević, Sedlar, Panić, Mijić, Valberto, Merdović, Stojanović, Mladenović. Rezerve: Bojović, Delić, Simov, Vuković, Simović, Luković, Ivanović. Šef stručnog štaba Vanić Nenad.

Oba trenera su iskoristila po tri izmene i to u ekipi „Mladosti“, Gavrića je zamenio Stanojević u 45 minutu, zatim Čečarića Đerić u 65 minutu i Kitanovskog Luka u 80 minutu, dok je u ekipi metalca Valberta zamenio Simović u 61 minutu, zatim Merdovića Vuković u 70 minutu i Stojanovića Delić u 78 minutu.

Zute kartone su dobili u ekipi iz Lučana: Kitanovski, Šatara i Stanojević, a u ekipi „Metalca“ Panić i Otašević Vladimir koji je isključen iz igre u 90 minutu zbog drugog žutog kartona.

Utakmica u kojoj ni jedna ni drga ekipa nisu pokazale zavidnu igru, osim jednog udarca Delića koji je pred kraj utakmice sa preko trideset metara značajnije ugrozio gol domacina.

Igralo se na sigurno tako da je ova utakmica više bila taktička što se i videlo iz priakzane igre. Isključenje Otaševića u 90 minutu, tvrda igra obe ekipe i šut Delića su najveće karakteristike ovog Prvenstvenog meča koji se odigrao u Lučanima pred oko petsto gledalaca.

„Metalc“ sada ima 32 boda , nalzi se na 11.mestu na tabeli Super lige Srbije i dočekuje dvanaesto plasiranu ekipu OFK „Beograda“ ,kojoj je takodje svaki bod važan za opstanak u Superligi, u nedelju 10.04.2016.godine na stadionu kraj Despotovice.