A+ R A-

Super liga Srbije, 22.kolo: Metalac – Spartak (S) (sreda, 17 sati)

karta

 

 

 

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Super lige Srbije, fudbaleri Metalca, u sredu, od 17 sati, dočekuju ekipu Spartaka. Milanovčani zauzimaju dvanaesto mesto na tabeli sa 21 osvojenim bodom, dok su Subotičani na četrnaestom sa četiri boda manje.

 

-Očekujem uzbudljivu utakmicu, od velikog je značaja i njima i nama. Poštujemo protivnika, ali nemamo razloga da se bilo čega plašimo. Fokusirani smo na našu igru i siguran sam da imamo velike izglede da polusezonu završimo osvajanjem tri boda. Na taj način bi uhvatili priključak sa ekipama koje su ispred nas i sa dobre startne pozicije krenuli u prolećne izazove – rekao je Miloš Rnić, levi bek tima iz Despotovačke bb, a zatim se osvrnuo i na kvalitet protivnika:

 

-Plasman na tabeli ne odslikava vrednost Spartaka, u svim linijama tima imaju dobre igrače, a takođe „dugačka“ im je i klupa. Pokušaćemo da agresivnom odbranom zaustavimo njihove udarne igle, pre svega Torbicu i Makarića na sredini terena, a zatim i napadače Ilića i Mrkelu, koji znaju da kazne svaku, pa i najmanju grešku. Pobedili su Novi Pazar u prošlom kolu što im povećava motiv, a nama komplikuje situaciju. Osnovno je da se držimo plana bez obzira na kretanje rezultata – zaključio je Rnić.

 

 

Super liga Srbije, 22.kolo / METALAC – SPARTAK (S) / sreda, 16.decembar, 17 sati, stadion „Metalac“ / cena ulaznica: 300 dinara

 

Glavni sudija: Igor STOJILKOVIĆ (Zemun)

 

Prvi pomoćni sudija: Bojan STANOJEVIĆ (Beograd)

 

Drugi pomoćni sudija: Goran STANOJEVIĆ (Beograd)

 

Četvrti sudija: Milan MIHAJLOVIĆ (Beograd)

 

Prvi dodatni sudija: Dejan FILIPOVIĆ (Beograd)

 

Drugi dodatni sudija: Nemanja PETKOVIĆ (Beograd)

 

Delegat FSS: Velibor NOVOVIĆ (Beograd)