A+ R A-

SLS, 19.kolo: Radnički (N) – Metalac (petak, 18 sati)

karta

 

 

 

 

Priliku za popravni nakon ubedljivog poraza na svom terenu od „ćurana“ (1:4), fudbaleri Metalca će imati u petak kada gostuju u Nišu kod ekipe Radničkog, koja, takođe, vida rane iz prethodnog kola.

-Čeka nas veoma težak meč, jer je poznato da je Niš jedno od najtežih gostovanja u ligi. Radnički je disciplinovana i čvrsta ekipa, daju malo golova, ali i malo primaju. U svojim redovima imaju dosta igrača sa inostranim iskustvom i sigurno zaslužuju veliki respekt – rekao je Aleksandar Sedlar, štoper Milanovčana.

Svesni su izabranici Nenada Vanića da im posao otežava činjenica da su Nišlije upisale dva uzastopna poraza na „Čairu“, od Borca (0:1) i C.Zvezde (1:2), pa će biti dodatno mobilisani kako bi izbegli novu neprijatnost pred svojom publikom.

-Ulogu favorita prepuštamo njima, ali nećemo se unapred predati jer smo nekoliko puta ove jeseni već pokazali da i te kako znamo da igramo sa timovima iz gornjeg doma superligaškog karavana. Atmosfera u timu je odlična, prethodni porazi nisu ostavili traga na nas. Želimo da pred vatrenom niškom publikom odigramo dobar meč, a iz te naše dobre igre bi mogao da proizađe i povoljan rezultat - zaključio je Sedlar.

 

Super liga Srbije, 19.kolo / RADNIČKI (N) – METALAC / petak, 27.novembar, 18 sati, stadion „Čair“ u Nišu /

Glavni sudija: Aleksandar VASIĆ (Novi Žednik)

Prvi pomoćni sudija: Matija OLAJOŠ NAĐ (Subotica)

Drugi pomoćni sudija: Dragan BOGIĆEVIĆ (Beograd)

Četvrti sudija: Oliver PETROVIĆ (Niš)

Prvi dodatni sudija: Lazar LUKIĆ (Beograd)

Drugi dodatni sudija: Novak SIMOVIĆ (Lovćenac)

Delegat FSS: Dobrica MILANOVIĆ (Jagodina)