A+ R A-

Mladenović pred Javor: „Poslednji atom snage za pobedu“

golprotivrada 1

U premijernoj utakmici 12.kola srpskog šampionata, Metalac na svom terenu dočekuje starog poznanika, ekipu ivanjičkog Javor Matisa (petak, 19 sati). Optimizam provejava u redovima Milanovčana, ali su svi igrači svesni kako neće biti nimalo lako oboriti na pleća velikog rivala.

-Pred nama je jedna od najtežih utakmica u dosadašnjem delu prvenstva. Dolazi nam u goste Javor, ekipa koja u ovom momentu, uz C.Zvezdu, igra najdopadljiviji fudbal u ligi. Uostalom pogled na tabelu jasno pokazuje moć Ivanjičana. Oni su favoriti na papiru, ali to ništa ne menja u našem pristupu. Imamo najviše ambicije, bez obzira na snagu protivnika. Verujem u sebe i svoje saigrače. Nošeni pozitivnom energijom sa tribina, izvući ćemo i poslednji atom snage kako bi ovaj meč rešili u svoju korist – rekao je vihorni Valjevac Nemanja Mladenović, a zatim se osvrnuo na prošlonedeljnu utakmicu protiv „građevinara“ na kojoj su Milanovčani trijumfovali njegovim spektakularnim golom.

-Pružili smo dobru partiju, možda i najbolju u poslednje vreme, i na kraju bili nagrađeni zbog toga. Presrećan sam zbog naše nove pobede i svog gola, to mi je „prvenac“ u sezoni. Lopta mi je legla kako treba i završila tamo gde sam i želeo. Najvažnije je da nastavimo dobro da radimo, igramo i borimo se, iskreno, manje je bitno ko trese mreže – zaključio je vezista tima iz Despotovačke bb.

Super liga Srbije, 12.kolo / METALAC – JAVOR MATIS / petak, 2.oktobar, 19 sati, stadion „Metalac“ / cena ulaznica: 300 dinara

DOĐITE DA POBEDIMO ZAJEDNO!