A+ R A-

8.kolo SLS: Metalac – Čukarički (nedelja, 19 sati)

karta

 

 

Sa sedam osvojenih bodova u gostima i dva na svom terenu, Metalac drži osmu poziciju na tabeli Super lige Srbije. U nedelju predveče Milanovčani u okviru 8.kola dočekuju Čukarički sa željom da nastave seriju dobrih rezultata.

-Dolazi nam u goste kvalitetan tim sa ozbiljnim igračkim kadrom. Iako trenutno nisu u najboljoj formi, neće nam biti lako. Teško je prognozirati konačan ishod meča, ali mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da obradujemo našu publiku. Nemamo šta da izgubimo, pa u duel ulazimo potpuno rasterećeni i spremni da se nadigravamo od prvog sudijskog zvižduka – kaže Luka Merdović, najbolji strelac ekipe u dosadašnjem delu sezone.

Defanzivni vezista Stefan Panić očekuje da ekipa u nedelju pokaže svu svoju snagu.

-Očekuje nas veoma težak i zahtevan meč. Za protivnika imamo jedan od najboljih timova u ligi, sastavljen mahom od sadašnjih i bivših reprezentativaca naše zemlje, te nekoliko prekaljenih internacionalaca. Moramo da im se suprotstavimo našim stilom igre, ne smemo da im dozvolimo da oni kontrolišu dešavanja na terenu. Adut nam je timska igra i ako budemo na nivou sa prethodna tri meča, mislim da imamo realne šanse za dobar rezultat – zaključio je Panić.

8.kolo SLS: Metalac – Čukarički (nedelja, 30.avgust, 19 sati, stadion „Metalac“, cena ulaznica: zapad i istok -300 dinara, sever - 200 dinara)

Glavni sudija: Novica ANĐELOVSKI (Kačarevo)

Prvi pomoćni sudija: Dejan POTOČAN (Vršac)

Drugi pomoćni sudija: Dragan PERANOVIĆ (Šajkaš)

Četvrti sudija: Jovica MILIN (Irig)

Prvi dodatni sudija: Dejan SANTRAČ (Pavliš)

Drugi dodatni sudija: Nemanja GAJDOBRANSKI (Novi Sad)

Delegat FSS: Predrag MILIVOJEVIĆ (Čačak)