A+ R A-

Metalac počeo pripreme za superligašku sezonu!

APA 3917-1

 

Posle dvonedeljne pauze, Despotovačka bb je ponovo oživela. Povratnik u Superligu, Metalac počeo je pripreme za predstojeću sezonu, koja zvanično startuje 18.jula. Pre prvog treninga održan je kraći sastanak, a fudbalerima se najpre obratio direktor kluba Vladan Petrović:

-Želim vam mnogo zdravlja i uspeha u nastupajućoj sezoni. Svi znate kakve obaveze i ciljeve ima Metalac. Iskoristite naredne četiri nedelje da se što bolje pripremite za sve izazove koji slede, izgarajte na svakom treningu i utakmici, a uprava će sa svoje strane obezbediti sve uslove za nesmetan rad.

Posle direktora reč je uzeo šef stručnog štaba Nenad Vanić.

-Nadam se da ste se odmorili, iako vremena za predah nije bilo na pretek. Zbog novog formata takmičenja Superlige moramo odraditi kratke, ali naporne pripreme. Svi kandidati za tim će dobiti podjednaku šansu. Znate da popusta nema, samo najbolji i najspremniji će biti u prvom planu. Ciljevi su postavljeni, naše je da vredno radimo i dokažemo da smo dostojni zadatka koji je ispred nas.

Nenadu Vaniću će prvi asistent biti Žarko Gajić, dojučerašnji trener omladinske ekipe. U stručnom štabu ostaju Dragoslav Nedeljković i trener golmana Rade Mijailović.

Metalac će do 29.juna raditi u Milanovcu, a potom sledi desetodnevni boravak na Zlatiboru gde su već zakazani susreti sa Javorom (1.jul), Spartakom (4.jul), Radnikom (7.jul)...