A+ R A-

Jedinstvo Putevi – Metalac (subota, 16 sati)

karta

Tokom predstojećeg vikenda na programu su mečevi 24.kola Prve lige Srbije. Metalac će gostovati ekipi Jedinstva (subota, 16 sati), a defanzivac Milanovčana, Aleksandar Sedlar, veruje u pozitivan ishod duela u Krčagovu.

-Odradili smo sjajan posao u prošlom kolu, položili na pleća jednu od najkvalitetnijih ekipa u našoj ligi i na najbolji način pokazali da nedavni poraz u Petrovcu na Mlavi od Sloge nije ostavio traga. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, već u subotu nas očekuje novi meč. Idemo u goste ekipi koja se grčevito bori za opstanak, sigurno će biti teško. Respektujemo protivnika, ali naš cilj je jasan, to je pobeda u Krčagovu. Svaki drugi ishod bio bi veliki korak unazad. Imaćemo i dodatni motiv da se revanširamo rivalu, koji nam je jesenas naneo jedan veoma bolan poraz usred Milanovca (0:1) – rekao je centralni bek tima iz Despotovačke bb i otkrio od koga bi mogla da preti najveća opasnost po njegov tim:

-Jedinstvo je ekipa sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Vezni red im je najjača karika, u kom se izdvajaju iskusni Šunjevarić, Đurić i brzonogi Ajković. Takođe, posebnu pažnju moramo obratiti na izuzetno opasnog napadača Isidorovića, kojem ne smemo da dopustimo mnogo prostora – zaključio je Sedlar.

Metalac ne može bez kadrovskih problema. Zbog povreda su i dalje van stroja desnokrilni napadač Ćirković i levi spoljni Radojičić, dok je povoljna okolnost za trenera Petrovića činjenica da se u konkurenciju za tim vraća Živković (odradio suspenziju zbog parnih žutih kartona).

24.kolo Prve lige Srbije: JEDINSTVO PUTEVI – METALAC (subota, 25.april, 16 sati, stadion u Krčagovu)

Glavni sudija: Dragan ČOLOVIĆ (Raška)

Pomoćnik sudije 1: Žarko OBRADOVIĆ (Valjevo)

Pomoćnik sudije 2: Milan PEŠOVIĆ (Kraljevo)

Četvrti sudija: Uroš VUKOVIĆ (Kragujevac)

Delegat FSS: Nenad MILOŠEVIĆ (Rača)

Posmatrač: Petar TRAJKOVIĆ (Kosovska Mitrovica)