A+ R A-

Metalac - Sloga (Kv) (subota, 28.mart, 18 sati)

karta

 

Metalac u subotu (18 sati) dočekuje kraljevačku Slogu, a svoja očekivanja pred ovaj duel izneli su trener Milanovčana Vladica Petrović i kapiten tima Aleksandar Ivanović.

-Pred nama je još jedna veoma važna utakmica, sa velikim ulogom. Nemamo više prava na grešku. Uz sav respekt prema Slogi, zanima nas samo pobeda u subotu - istakao je trener Metalca, a potom analizirao protivnika:

-Radi se o rivalu koji je snagu pokazao već na početku drugog dela sezone trijumfima nad Javorom i nad Inđijom. Velike zasluge za preporod kraljevačkog tima idu na adresu kolege Dovedana koji je preuzeo ekipu u jednom teškom momentu posle serije neuspeha i loše klupske situacije. Evidentno je da se polako izvlače iz kandži rezultatske krize i hvataju priključak sa ekipama koje se bore za opstanak. Moramo biti maksimalno fokusirani, jer svaka dekoncentracija i opuštanje može uticati na krajnji rezultat. Poštujemo protivnika, ali smatram da ishod utakmice najviše zavisi od nas - zaključio je Petrović.

Kapiten Aleksandar Ivanović takođe je optimistički raspoložen.

-Ulazimo izuzetno motivisani u subotnji duel sa Slogom. Želimo da nastavimo seriju pozitivnih rezultata i zadržimo istu bodovnu prednost u odnosu na najbližeg pratioca. Ne razmišljamo o slabostima protivnika, već gledamo isključivo sebe. Ako budemo igrali kako znamo i umemo, ne bi trebalo da bude većih problema - rekao je Ivanović.

Kadrovska situacija je znatno bolja nego pred prethodnu utakmicu. Živković i Simov su očistili parne kartone i ponovo se nalaze u konkurenciji za startnu postavu, kao i iskusni Luković, koji je odradio suspenziju zbog direktnog crvenog kartona zarađenog u duelu sa užičkom Slobodom, u okviru 17.kola.

Metalac je u prvom delu prvenstva savladao Slogu sa 2:0, golovima napadača Ćirkovića.

PLS / 19.kolo / METALAC – SLOGA (KV) / subota, 28.mart, 18 sati / stadion „Metalac“ / cena ulaznice: 200 dinara /

DOĐITE DA POBEDIMO ZAJEDNO!