A+ R A-

Pobeda Milanovčana u generalnoj probi

Valjevo

Budućnost Krušik - Metalac 2:3 (0:3)

Fudbaleri Metalca su u generalnoj probi pred nastavak prvenstva savladali srpskoligaša Budućnost Krušik u Valjevu sa 3:2. Sve golove su Milanovčani postigli u prvom poluvremenu i to u razmaku od sedam minuta. Prvo je Merdović u 28.minutu sa oko 13-14 metara, iskosa sa leve strane, pogodio suprotan ugao gola Valjevaca, zatim je Ćirković preciznim udarcem sa slične razdaljine duplirao vođstvo dva minuta kasnije, a u 35.minutu gol postiže i napadač Đenić, pošto je udarcem glavom sa ivice kaznenog prostora lobovao istrčalog čuvara mreže Budućnosti.

U nastavku su izabranici Vladice Petrovića malo „spustili gas“, što je domaćin iskoristio i ublažio poraz golovima Čočovića u 60. i Kosića u 75.minutu.

Metalac je u ovoj utakmici nastupio u sastavu: Zogović, Saša Nikodijević, Radojičić, Sedlar, Simov, Panić, Luković, Živković, Merdović, Ćirković, Đenić. Priliku sa klupe dobili su: Pejović, Mijailović, Vlašić, Dopuđ, Pavlović, Ivanović, Propadalo, Brkić, Mladenović i Slađan Nikodijević.

Narednog vikenda se nastavlja takmičenje u Prvoj ligi Srbije. Tim iz Despotovačke bb će u 16.kolu (prvom prolećnom) gostovati u Lazerevcu ekipi Kolubare, a utakmica se igra u subotu, 7.marta sa početkom u 13.30 sati.