A+ R A-

Metalac na pripremama u Crnoj Gori

polayak na pripreme 2

Fudbaleri milanovačkog prvoligaša otputovali su jutros na Crnogorsko primorje gde će u narednih 14 dana odraditi udarnu fazu priprema za prolećni deo sezone. Baza će im biti „Vila Gaga“ u Rafailovićima, dok će se treninzi obavljati na Jazu (Budva).

Mesta u autobusu našlo je 24 igrača: Bojan Zogović, Mitar Pejović, Stevan Bojović (golmani), Saša Nikodijević, Nemanja Krstić, Bojan Mijailović, Aleksandar Simov, Radoslav Vlašić, Boško Dopuđ, Aleksandar Sedlar, Nikola Radojičić (defanzivci), Goran Luković, Aleksandar Ivanović, Stefan Panić, Goran Brkić, Darko Pavlović, Božidar Šobat, Nemanja Mladenović, Luka Merdović, Nikola Ćirković (vezisti), Slađan Nikodijević, Stefan Milošević, Nemanja Plećić i Nikola Vuković (napadači).

U stručnom štabu, pored glavnog trenera Vladice Petrovića, su pomoćnici Miloš Bošković, Dragoslav Nedeljović i trener golmana Nikola Langura, dok će fizioterapeut Mirko Miljanović brinuti o zdravlju igrača. Vođa ekspedicije je direktor kluba Vladan Petrović.

Među putnicima nema povređenog defanzivca Nikole Todorića (propustio i prvu fazu priprema), kao ni mladog Ganijca Owusua koji će se saigračima priključiti u sredu (4.februara), kada bi trebalo da dobije vizu za ulazak u Crnu Goru.

Tokom dvonedeljnog boravka na Crnogorskom primorju planirano je da se odigra više kontrolnih utakmica, a prva već u četvrtak (5.februara) protiv Arsenala iz Tivta. Zatim slede dueli sa Mogrenom (7), Bokeljom (8), Sutjeskom (11), Rudarom iz Pljevalja (13) i Petrovcem (15), dok se za 9. i 16. februar još uvek traže rivali.

Povratak u Milanovac je predviđen za utorak 17.februar.