A+ R A-

Inđija - Metalac (subota, 13 sati)

karta
 

Posle četiri prvenstvene utakmice bez poraza (dve pobede, dva remija) Metalac gostuje Inđiji sa željom da nastavi uspešan niz rezultata i tako ostane u konkurenciji za sam vrh tabele.

-Očekuje nas zanimljiva utakmica. Inđija je kvalitetna ekipa, pojačana u odnosu na prošlu sezonu. Posebno su nezgodni na domaćem terenu, gde teško gube bodove. Mnogi timovi su se tokom jeseni sapleli u Sremu, uključujući i lidera na tabeli Radnik u prethodnom kolu. S druge strane, imamo svoj cilj i on je isti, bez obzira na težinu protivnika. U seriji smo pozitivnih rezultata, forma nam je u usponu i u dobrom raspoloženju čekamo subotnji duel. Izaći ćemo na teren da odigramo najbolje što možemo, ako nam se ukaže prilika i da trijumfujemo - rekao je Aleksandar Simov, štoper Milanovčana.

Nemanja Mladenović, strelac drugog pogotka na meču sa Bačkom, uveren je da će se tim iz Despotovačke bb predstaviti u dobrom svetlu u Inđiji:

- Zeleno - beli su iznad nas na tabeli, igraju na domaćem terenu, zbog čega su i blagi favoriti, ali se nećemo unapred predavati. Spremni smo za nadigravanje, nema odstupanja od koncepta ni za jotu! U dosadašnjem toku prvenstva pokazali smo da imamo kvalitet da se ravnopravno nosimo sa svim protivnicima. Očekujem da se u lepom svetlu predstavimo i inđijskoj publici. Daćemo sve od sebe da sutra ostvarimo povoljan rezultat - optimista je Mladenović.

Milanovčani nemaju problema sa kartonima, štoper Sedlar se vraća u konkurenciju, ali je nekoliko igrača rovito, pa će trener Vladica Petrović tim odrediti uoči same utakmice.

PLS / 14.kolo / INĐIJA - METALAC / subota, 15.novembar, 13 sati / Gradski stadion u Inđiji /