A+ R A-

Metalac - Bačka (BP) (subota, 8.novembar)

karta

 

U 13.kolu Prve lige Srbije, Metalac dočekuje na svom stadionu (subota, 13.30 sati) najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva, ekipu Bačke. Jedan od aduta Milanovčana u ovom meču biće iskusni vezista Goran Luković, koji je u poslednjim utakmicama prekomandovan bliže protivničkom golu.

-Očekuje nas veoma važna utakmica sa direktnim konkurentom za visok plasman. Znamo snagu protivnika, radi se o kvalitetnom timu, koji je u dobroj formi - rezultati to prate. Ton igri daje Veseljko Trivunović, bivši reprezentativac. Od njega sve polazi i moramo ga zaustaviti, što ne znači da treba da potcenimo i ostale igrače. Shvatili smo svi u ekipi ozbiljnost trenutka, odlično se radilo tokom prethodnih dana, spremni i dobro raspoloženi čekamo subotu. Ukoliko budemo na najvišem nivou verujem da možemo do tri boda - rekao je Luković.

Sličnog mišljenja je i Nikola Ćirković, najbolji strelac tima ove jeseni:

-Respektujemo protivnika, ali na svom bunjištu nemamo razloga nikoga da se plašimo. Potrebno je da sve instrukcije našeg trenera Petrovića sprovedemo u delo, i ubeđen sam da rezultat neće izostati. Nadam se da će publika doći u velikom broju, jer podrška nam je sad itekako potrebna - zaključio je napadač Milanovčana.

Stručni štab Metalca ponovo neće moći da računa na štopera Sedlara, koji će zbog crvenog kartona dobijenog na Kup duelu sa Voždovcem odraditi još jedan meč suspenzije.

PLS / 13.kolo / METALAC - BAČKA (BP) / subota, 8.novembar, 13.30 sati / stadion „Metalac“ / cena ulaznice: 200 dinara /

DOĐITE DA POBEDIMO ZAJEDNO!