A+ R A-

Petrović o žrebu:

petrovictrener

Petrović o žrebu: „Mogli smo i bolje da prođemo“

Fudbaleri Metalca će takmičenje u Kupu Srbije započeti utakmicom šesnaestine finala protiv Napretka. Igra se jedan meč, termin je 24.septembar, a domaćin je superligaš iz Kruševca. Trener našeg tima, Vladica Petrović, prokomentarisao je za zvanični portal kluba ishod žreba:

-S obzirom na činjenicu da smo bili u grupi nepovlašćenih timova, znali smo da ćemo dobiti jakog protivnika. Mogli smo bolje da prođemo, ali i gore. Napredak je težak rival, pogotovo na svom terenu. Trenutno prolazi kroz jedan turbulentan period, došlo je do promena u svim strukturama kluba, međutim, to nam neće olakšati posao. Imali smo prilike da odmerimo snage tokom letnjih priprema, nismo rezultatski dobro prošli, sportski je nadati se revanšu u mnogo značajnijoj utakmici - istakao je Petrović, a zatim izneo još jedno zanimljivo zapažanje:

-Voljom žreba ponovo smo gosti u ovoj rundi takmičenja, već treću godinu za redom. Ostaje žal što se meč ne igra na našem stadionu, mislim da bi nam šanse tada bile mnogo veće. U svakom slučaju, daćemo sve od sebe, a za šta će to biti dovoljno, videćemo na kraju. Do meča u Kruševcu ostalo je desetak dana, pre toga imamo dva teška ispita u prvenstvu koja nam zaokupiraju pažnju. Idemo korak po korak.