A+ R A-

Metalac - BSK Borča

5kolonajava

Metalac - BSK Borča (subota, 13.septembar, 19 sati)

 

Metalac je u prošlom kolu opravdao ulogu favorita, bez većih problema je izašao na kraj sa kraljevačkom Slogom i tako zabeležio drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu. Ipak, nema vremena za opuštanje, pred izabranicima Vladice Petrovića je novi izazov, u subotu stiže BSK, protivnik koji zahteva punu koncentraciju i pažnju.

-Početak sezone nije protekao u skladu sa očekivanjima. Međutim, iz kola u kolo smo podizali nivo igre i sada se nalazimo na pravom koloseku. Znamo šta nas čeka u subotu, jer naspram sebe imamo ekipu koja je, takođe, u usponu forme. Imali smo priliku da pogledamo nekoliko njihovih utakmica iz tekućeg šampionata i upoznamo se sa vrednostima tima. Protivnik zaslužuje poštovanje, preferira čvrstu i disciplinovanu igru, pogotovo na strani. Duel dočekujemo u odličnom raspoloženju, igramo pred svojim navijačima što je motiv više za sve nas. Imamo kvalitetan tim, spreman da se odupre svim preprekama i verujem da možemo do tri boda za novi iskorak ka vrhu tabele, gde je Metalcu i mesto – istakao je Aleksandar Sedlar, komandant bedema ispred Pejovićevog gola.

Luka Merdović, levokrilni napadač našeg tima i najbolji strelac lige, željno iščekuje subotnji meč:

-Dosadašnji rezultati pokazuju da se sastaju dve kvalitetne ekipe. Respektujemo protivnika, ali verujemo u sebe. Podigli smo samopouzdanje posle dva vezana trijumfa i potrudićemo se da nastavimo niz. Nadam se da će naša publika prepoznati momenat i dati nam dodatni vetar u leđa. Igraćemo u najjačem sastavu i svaki drugi ishod osim naše pobede predstavljao bi neuspeh – zaključio je 25 - godišnji Podgoričanin, strelac tri gola ove jeseni.

Stručni štab Metalca na raspolaganju ima sve igrače.

PLS / 5.kolo / METALAC – BSK BORČA / stadion „Metalac“ /subota, 13.septembar, 19 sati / cena ulaznice: 200 dinara/

DOĐITE DA POBEDIMO ZAJEDNO!