A+ R A-

Sloboda - Metalac (subota, 19 sati)

karta

 

Stručni štab i igrači Metalca premijernu utakmicu sa Kolubarom stavili su u arhivu i sve misli usmerili ka subotnjem protivniku, Slobodi. Ekspedicija iz Despotovačke bb putuje u Užice sa željom da ostvari povoljan rezultat.

-Nedostajalo nam je malo sreće da dobru igru protiv Lazarevčana krunišemo pobedom. Mnogo smo se ispromašivali, pa je red da propušteno nadoknadimo. Zadatak neće biti lak, protivnik je veoma ozbiljan, bivši superligaš. Užičani imaju kvalitet i spadaju u najuži krug favorita za visok plasman. Sreća ih nije pogledala na gostovanju u Inđiji i učiniće sve da se na svom terenu iskupe. Dobro smo analizirali njihovu igru, videli slabosti, ali i vrline. Kadri smo da se sa neugodnog gostovanja vratimo neporaženi i tako obradujemo naše navijače - rekao je Stefan Panić, defanzivni vezista Milanovčana.

Mnogo će toga zavisiti od napadačkog raspoloženja našeg tima, a jedan od aduta mogao bi da bude Nemanja Mladenović.

-Nismo smeli sebi da dozvolimo nerešen rezultat u uvodnom kolu na domaćem terenu, tako da meč sa Slobodom u Užicu doživljavamo kao priliku za iskupljenje. Naš domaćin je u odnosu na prethodnu sezonu promenio gotovo kompletan igrački sastav, nov je i trener. Mnogo kvalitetnih imena je stiglo u redove protivnika, formiran je prilično respektabilan tim za ovaj nivo takmičenja. Nema sumnje da nas čeka veliki izazov. Nijednoj ekipi nije lako da igra u Užicu, „Begluk“ je veoma vruć teren, ali ubeđen sam da ćemo pronaći način da se adekvatno suprotstavimo rivalu - zaključio je Mladenović.

Trener Vladica Petrović za subotnji megdan može da računa na sve igrače.

PLS / 2.kolo / SLOBODA - METALAC / subota, 23.avgust, 19 sati / Gradski stadion u Užicu /