A+ R A-

Metalac izgubio od Bokelja, pa ...

Metalac izgubio od Bokelja, pa bes iskalio na ekipi iz Radanovića

Drugu nedelju boravka na zimskim pripremama u Crnoj Gori, fudbaleri Metalca su zaključili sa dve prijateljske utakmice. Prvo su, u petak, snage odmerili sa ekipom Bokelja i posle devedeset minuta rezultat je bio 1:2. Naš tim je bolje otvorio meč i nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca Mladenovića došao do prednosti. Usledio je pad u igri koji su Kotorani iskoristili, izjednačili u završnici prvog dela, da bi u nastavku meča postigli još jedan gol i zasluženo slavili. Samo dvadeset i četiri sata kasnije, milanovački prvoligaš je pokazao drugo lice i više nego ubedljivo porazio, ove jeseni osmoplasirani tim crnogorskog prvenstva, Grbalj iz Radanovića sa 4:0. Svi golovi su postignuti na efektan način, a strelci su bili Simović, Dinčić, Stojković i Luković. Do kraja priprema na crnogorskom primorju Metalac će odigrati još dve kontrolne utakmice, protiv Arsenala iz Tivta (18.februara) i dan kasnije protiv Lovćena sa Cetinja.

Metalac – Bokelj 1:2

Budva – Teren na Jazu. Gledalaca: oko 50. Sudija: Ilić Strelci: Mladenović u 25. za Metalac, a Vujović u 44. i Popović u 75.minutu za Bokelj.

Metalac: Pejović, Mijailović, Sedlar, Vlašić, Mladenović, Luković (c), Lukić, Ivanović, Pavlović, Brkić, Stanić.

Bokelj: Petković, Spalević, Martić, Šćekić, Mikijelj, Todorović, Popović, Jeknić, Milović, Vujović, Takatsuka. Igrali su još: Proroković, Kotarac, Pajović, Šćepović, Maraš, Kašćelan, Pavićević, Pavić.

Metalac – Grbalj 4:0

Budva – Teren na Jazu. Gledalaca: oko 100. Sudija: Milatović (Budva) Strelci: Simović u 32, Dinčić u 36, Stojković u 65 i Luković u 86.minutu.

Metalac: Đogatović, Rodić, Simov, Gojak, Owusu, Panić, Stojković, Ćirković, Simović, Đilas, Dinčić. Igrali su još: Lukić, Luković, Mladenović.

Grbalj: Radulović, N.Bogdanović, I.Bogdanović, Glavan, Carević, Manojlović, Milojko, Petrović, Janković, Pepić, Ašćerić. Igrali su još: Ahčin, Magud, Kašćelan, Rađenović, Đurović.