A+ R A-

Metalac – Sutjeska (N) 1:3

 

U drugoj kontrolnoj utakmici na crnogorskom primorju Metalac je poražen od ekipe Sutjeske iz Nikšića sa 1:3, iako je tokom meča bio znatno bolji rival. Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu, a strelci za šampiona Crne Gore bili su D.Karadžić, Masato i Poček, dok je gol za našu ekipu postigao Stanić. Trener Aleksandar Janjić ravnomerno je rasporedio minutažu, pa su dva različita tima igrala po poluvreme. Zbog lakših povreda u kombinaciji nisu bili Joksimović i Milošević. Sledeću pripremnu utakmicu milanovački prvoligaš igra u utorak, 11.februara protiv barskog Mornara, desetoplasiranog tima crnogorskog šampionata.

Budva – Teren na Jazu. Gledalaca: oko 50. Sudija: Cvijović (Budva) Strelci: Stanić u 69. za Metalac, a D.Karadžić u 49, Masato u 58. i Poček u 73.minutu za Sutjesku.

Metalac: Pejović, Rodić, Owusu, Vlašić, Simov, Panić, Lukić, Ivanović, Pavlović, Ćirković, Dinčić. Igrali su još: Đogatović, Mijailović, Simović, Gojak, Sedlar, Luković, Brkić, Stojković, Stanić, Đilas, Mladenović.

Sutjeska (N): Janjušević, Ćuković, Nikolić, Bečelić, Stijepović, Pejović, Stefanović, D.Karadžić, G.Vujović, Masato, Radinović. Igrali su još: Bulajić, J.Vujović, Lončar, Čolaković, Perošević, Vučić, Jović, Poček.