A+ R A-

Metalac – Sloga (K), subota 14.00h

 

Metalac – Sloga (K) (subota, 14 sati)

Tokom predstojećeg vikenda fudbalere Metalca očekuje važan duel protiv tradiocinalno neugodnog rivala kraljevačke Sloge. Bod osvojen u Čačku doneo je pozitivne vibracije u klub, a trener Aleksandar Janjić se nada uspehu na otvaranju fudbalske sezone u Milanovcu.
-Ništa se ne menja u našem pristupu u odnosu na prethodni meč. Spremamo se za svakog protivnika najbolje što možemo, jer naš krajnji cilj je Super liga, tako da nema prostora za bilo kakve kalkulacije. Dolazi nam u goste odličan tim, dobro vođen i organizovan, o čemu svedoči i njihov plasman na tabeli. Protivnika maksimalno uvažavamo, poštujemo njegove ambicije, ali, isto tako, verujemo u sopstveni kvalitet. Ako budemo na nivou većeg dela meča iz Čačka, a popravimo efikasnost, bodovi neće izostati. Optimista sam po pitanju konačnog ishoda – jasan je šef struke Milanovčana.
Pored toga što se oba tima bore za plasman u elitu srpskog fudbala, zajedničko je i to da su tokom zimske pauze u dobroj meri renovirali timove.
– Dobro poznajemo igrački potencijal protivnika i sa te strane ne očekujem prevelika iznenađenja. Imaju dosta vrsnih igrača za ovaj nivo takmičenja, trenutno je u prvi plan iskočio nigerijski internacionalac Okoro. Ne sme da bude opuštanja i potcenjivanja, u ovom trenutku, na Slogu gledamo kao na najtežeg mogućeg rivala. Raduje pozitivna atmosfera u ekipi, igrači su maksimalno motivisani i oni koji istrče na teren daće sve od sebe da prolećni start na našem stadionu bude u skladu sa željama – ne krije optimizam trener tima iz Despotovačke bb.
Kadrovska situacija u našoj ekipi nije najpovoljnija. Pored već duže odsutnih Nikolića i Joksimovića, iz duela sa Čačanima izašlo je nekoliko povređenih igrača i njihov nastup u subotu je pod znakom pitanja. Posle izostanka u prošlom kolu zbog žutih kartona u konkurenciju se vraća štoper Vlašić. Do sada devet duela ova dva tima, Metalac je slavio pet puta, Sloga je zabeležila tri pobede, dok je jedan susret završen bez pobednika. U jesenjem meču slavili su Kraljevčani sa 1:0 golom Miletića. Ulaznice za duel između Metalca i Sloge koštaju 200 dinara i prodavaće se na dan utakmice. S obzirom da se meč igra 8.marta, na „Dan Žena“, Metalac je odlučio da svim pripadnicama lepšeg pola omogući besplatan ulaz na stadion.

PLS / 17.kolo / METALAC – SLOGA (K) / subota, 8.mart, 14 sati / stadion „Metalac /
DOĐITE DA POBEDIMO ZAJEDNO!

ti / stadion „Metalac /
DOĐITE DA POBEDIMO ZAJEDNO!