A+ R A-

Vukadinović predsednik udruženja prvoligaša

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samo desetak dana posto je izabran za predsednika Metalca, usledilo je još jedno veliko priznanje za Dragoljuba Vukadinovića.

Prvi čovek Metalca, izabran je za predsednika udruženja prvoligaša. Mandat traje narednih 12 meseci. Dobio je podršku od 17 klubova (izostao samo pretstavnik N.Sada). Za funkciju potpredsednika, izabran je predstavnik Kolubare Zoran Marković.                                                                                                                            

- Pred nama je veoma teška sezona. Najmanje pet ekipa jurišaće na plasman u Super ligu, a s obzirom na to, da ce šest timova u nizi rang, polovina lige strepeće za svoj status do poslednjeg kola. Bice grča i naboja, ali moramo da ostanemo dosledni, hrabri, iskreni i pošteni. U borbi za regularnost takmičenja, očekujem pun doprinos od strane sudija, delegata i FSS-istakao je Vukadinović i otkrio šta će biti prioritet u narednom periodu:

- Moramo se, uporedo, boriti i sa ekonomskim teškoćama. Jedno od mogućih rešenja je pronalaženje sponzora lige, čime bismo znatno smanjili troškove takmičenja. Izabran je i izvršni odbor. Pored Vukadinovića i Markovićca, tu će biti i predstavnici  Borca, Banata, Bezanije, Teleoptika, Napretka, Mladenovca i Jedinstvo Puteva.