A+ R A-

Mlađe selekcije - 16. - 23.10.2017

Omladinska selekcija ove nedelje je imala slobodan vikend, a kadeti su odložili odlazak u Sjenicu zbog loših vremenskih uslova,  termin odigravanja ove utakmice biće naknadno određen. Pioniri su odigrali meč u Lučanima protiv „Mladosti“ znatno oslabljeni zbog školskih obaveza nekih igrača pa su redove pionira popunili petlići trenera Radoševića, ovaj meč je završen rezultatom 2:6, dok su „petlići A“ takođe igrali u Lučanima protiv svojih vršnjaka gde su slavili rezultatom 1:0.
 „Petlići B“ odigrali su u Guči protiv svojih vršanjaka iz FK „Dragačevo“, oni su izgubili rezultatom od 1:0, ali treba napomenuti da je to selekcija sastavljena od dečaka 2006. godište i mlađih. Iako mlađi za generaciju puleni trenera Marka Đorđevića su dominirali na ovom meču, ali domaćin je imao sreće i iz jedine prilike koja se ukazala na meču uspeo da pogodi mrežu i tako ostvari pobedu.

Omladinci
slobodni

Kadeti
odloženo

Pioniri
Mladost – Metalac 6:2

Petlići A
Mladost – Metalac 0:1

Petlići B
Dragačevo – Metalac 1:0

U utorak 31.10. 2017. godine sa početkom u 15:00 časova Omladinska selekcija igra zaostalu utakmicu protiv FK „Tutin“ iz Tutina.