A+ R A-

Kadeti spremni za start, predsednik Savićević uručio novu opremu

 Grupna kadeti

 

 

Tokom predstojećeg vikenda igraju se utakmice uvodnog prolećnog kola RZS u kadetskoj konkurenciji, grupa Moravičko - Zlatiborska, a prvi rival našem timu je ekipa Mladosti. Veče pred duel u Lučanima održan je sastanak igrača, stručnog štaba i dela klupskog rukovodstva. Sastanku su prisustvovali predsednik kluba Žarko Savićević i generalni sekretar Zvonko Jevremović.

Razgovaralo se o mnogim temama - ciljevima u nastavku sezone, uslovima treniranja, planovima za budućnost.... Ambiciozni predsednik je tom prilikom podvukao da je Omladinska škola osnovna orijentacija kluba.

-Cilj je da što više igrača iz naše škole stasa za najbolji tim, da okosnicu čine momci koji su vaspitavani u duhu kluba. Moramo se okrenuti sopstvenoj proizvodnji igrača. U tom konceptu značajno mesto zauzima upravo kadetska ekipa. Procena je da u ovoj selekciji ima dosta talenta i kvaliteta.

-Prolazno vreme u aktuelnoj trci je ograničavajući faktor, ali predaje nema. Učinićemo sve da obezbedimo maksimalne uslove za rad kako bi momci na dostojanstven način predstavljali klub koji polako izrasta u prepoznatljiv fudbalski brend na području Srbije – zaključio je Savićević.

Nakon predsednika kluba skupu se obratio i trener kadetske selekcije, Željko Glišović:

-Očekujem da ćemo u prolećnoj sezoni nadoknaditi propuste od jesenas. Znam da svi igrači pojedinačno mogu bolje, a onda će i tim u celini bolje igrati. Vredno smo radili tokom zimske pauze i spremno dočekujemo nastavak prvenstva. Potajno se nadamo učešću u plej - ofu.

Na kraju radnog sastanka upriličena je i jedna mala svečanost. Predsednik Savićević je kapitenu Jočoviću uručio novu garnituru opreme (dres i šorts).