A+ R A-

Porazi omladinaca i pionira, remi kadeta


Sve mlađe selekcije FK Metalac završile su takmičarsku 2012/13, osim petlića kojima je preostalo još jedno kolo.

Omladinski tim gostovao je u Priboju i izgubio meč poslednjeg kola od ekipe FAP-a rezultatom 2:0. Izabranici Dragoljuba Mirkovića nisu izdržali pritisak, konstantna jurnjava sa Novim Pazarom uzela je danak. Pazarci su meč poslednjeg kola rešili u svoju korist, tako da i drugačiji ishod meča u Priboju ništa ne bi promenio. Ilustracije radi, naši omladinci su u dvomeču sa FAP-om, od mogućih šest uzeli svega jedan bod! Na kraju, osvojenih 70 bodova, dovoljno za drugo mesto na tabeli.

Kadeti su, takođe, gostovali u Priboju i remizirali sa domaćim FAP-om 2:2. Golove za našu ekipu postigli su Jovan Marić u 28. i Nikola Vuković u 35. minutu. Izabranici Željka Glišovića takmičarsku sezonu su završili u sredini tabele, na 8.mestu sa 40 bodova. Novim golom, 17. po redu, Nikola Vuković je potvrdio napadački potencijal.

Pioniri su, u poslednjem 30.kolu, ugostili BIP iz Čačka i izgubili rezultatom 2:3. U strelce su se upisali Dimitrije Jočović u 66. i Andrija Đunisijević u 78. minutu. Dragoslav Nedeljković, trener pionirske selekcije, može biti zadovoljan plasmanom svoje ekipe. S 48 bodova, sezonu su završili na šestoj poziciji. U prvi plan je iskočio Andrija Đunisijević, s 23 gola jedan je od najboljih strelaca lige. Petlići su pobedili Takovo sa 14:0, u okviru 25. kola Okružne lige. Trenutno se nalaze na trećem mestu, sa 57 bodova, dva manje od prvoplasirane Mladosti iz Čačka. U poslednjem kolu sastaju se sa ekipom Borac 2.