A+ R A-

ČETIRI OD ČETIRI

 

 

Briljantan vikend mlađih selekcija Metalca. Četiri selekcije su nastupile u takmičarskimutakmicama i zabeležene su sve četiri pobede.

Omladinci su gostovali u Novoj Varoši, ekipi Zlatara i slavili rezultatom 4:0 (1:0). Kuriozitet je da su sve golove postigli različiti igrači, a u strelce su se redom upisali Darko Pavlović u 19., Stefan Milošević u 51., Miloš Mijatović u 63. i Filip Đokić u 78. minutu. Imponuje i sigurnost na golu Janka Langure čija mreža miruje 630 minuta. Posle 22.kola, naši omladinci su, ponovo, lideri Omladinske lige grupa „Morava“ sa 52 boda, dva više od Novog Pazara koji je odložio meč protiv Javora, zbog bolesti igrača. U sredu, vanredno kolo, novo gostovanje, ekipi Jadrana.

Kadetska selekcija je, u okviru 22. kola, savladala na domaćem terenu ekipu Sušice iz Kragujevca, i to posle preokreta, sa 2:1. Pogodili su Filip Sretenović u 59. i Nikola Minić u 64. minutu. Kadeti su na poziciji broj osam sa 30 bodova. Već u utorak, sledi gostovanje u Raškoj, i
meč sa ekipom Bana. Petlići su trijumfovali protiv Guče, na strani, sa 1:0. Strelac gola bio je Luka Maksimović u 13.minutu. Posle 18 odigranih utakmica mališani Metalca su prvi na tabeli Okružne lige sa 47 bodova, bod više od čačanske Mladosti, koja ima dva meča manje.
Uspešan vikend mlađih selekcija zaključili su pioniri pobedom nad ekipom Bana iz Raške sa 2:1. Precizni su bili David Mirković u 25. i Dimitrije Jočović u 66. minutu. Sedmi su na tabeli sa 35 bodova. U utorak, u okviru vanrednog kola, gostuju ekipi Novog Pazara.