A+ R A-

Drugi uzastopni remi

NOVI SAD-METALAC 0:0

 

Fudbaleri Metalca vratili su se iz Novog Sada sa jednim osvojenim bodom. Najveći"krivac" za izgubljena preostala dva je odlični golman domaćih Darko Ristić. U okviru 7.kola Prve lige Srbije,NOVI SAD-METALAC 0:0. Obe ekipe su oprezno ušle u meč,tako da je u prvom poluvremenu viđena izjadnačena borba,bez izglednijih situacija za postizanje gola.Tek po neki pokušaj, Čobanova s jedne,odnosno Radisavljevića s druge strane. U drugom poluvremenu Metalac je preuzeo kontrolu nad utakmicom i propustio priliku da dobru igru kruniše pobedom.Ređale su se prilike,prvo Kosića,zatim Radisavljevića,rezervista Živadinović dva puta je ozbiljno pripretio,ali je u svim situacijama Ristić izašao kao pobednik.Da je fortuna bila na njegovoj strani,ilustruje i detalj iz 69.min.Sjajan šut Ćirkovića,već je bio savladan ali je umesto u mreži lopta završila na prečki.Mogli su domaći da kazne promašaje gostiju preko iskusnog Bogunovića,ali je njegov šut,iz izgledne pozicije,završio pored gola. Metalac je poslednji zvižduk sudije dočekao s 10 fudbalera.Drugi žuti,odnosno crveni karton zaradio je Živković u 82.min.Na kraju,za utehu ostaje da je Metalac prekinuo seriju negativnih rezultata s gostovanja.Ono što hrabri je igra iz drugih 45min., ukoliko se ustali,mogu se očekivati bolje vesti iz tabora Milanovčana.

Stadion na Detelinari. Gledalaca:600. Sudija:Marko Popović(Beograd).
Žuti kartoni: Babić,Nedeljković(NS),Živković(Met). Crveni karton:Živković(Met)-82min. Novi Sad: Ristić,Mijić,Čobanov,Babić,Božičić,Jovanović(od 79.min. Nenadović), Balabanović(od 59.min. Nedeljković),Maksimović,Stančetić(od 60.min. Milić), Roksa, Bogunović. Tr:Korak
Metalac: Pejović,Rodić,Owusu,B.Živković,Gojak,Babić,Kosić(od 71.min. Sedlar), Ivanović,Radisavljević(od 59.min. Živadinović),Ćirković,Kuljanin(od 79.min. Janaćković). Tr:Petrović.