FK Metalac Kolorado – KMF Smederevo

9

FK Metalac Kolorado

2

KMF Smederevo

14.03.2020 | 20:00
Sportska hala "Breza"
vs

O utakmici

U okviru 17. kola II Futsal lige Srbije igrači Metalac Kolorada dočekali su ekipu Smedereva pred praznim tribinama sportske hale “Breza”. Odlično izdanje “Cirkuzanata”, ubedljiva pobeda i nova izuzetno važna tri boda. Metalac Kolorado je u naredna dva kola trebalo da putuje u Bečej i Bujanovac, ali šta će se sa prvenstvom dešavati dalje, saznaćemo u danima pred nama.

FK Metalac Kolorado – KMF Smederevo 9:2 (3:1)
17. kolo II Futsal lige Srbije
Sportska hala Breza, 14. mart 2020.
Sudije: Nikola Rabrenović, Predrag Lazarević, Dušan Arsović

Strelci: Dramićanin 7′, Nikolić A. 14′ i 27′, Urošević 18′ i 31′, Nikolić D. 26′, Petrović J. 30′, Anev 34′, Jeremić 37′ (FK Metalac Kolorado), Filipović 8′ i 39′ (KMF Smederevo)
Žuti kartoni: Topalović 39′ (FK Metalac Kolorado), Paunović 23′, Jevtić 36′ (KMF Smederevo)

FK Metalac Kolorado: Jovanović, Jeremić, Petrović J, Nikolić D, Anev, Milanković, Nikolić A, Urošević, Ratković, Dramićanin, Topalović, Petrović P.
KMF Smederevo: Miljković, Jevtić, Prvulović, Paunović, Filipović, Pantić, Milićević, Đorđević, Tešanović

Dobro su domaći otvorili utakmicu. U 3′ odlična prilika za Jeremića nakon kontre Kolorada, ali se on ne snalazi baš najbolje.

Bolje je Kolorado otvorio utakmicu. Napada, stvara prilike, ali gosti uspevaju da sačuvaju svoj gol.

U 7′ gosti iz Smedereva napadaju sa 5 igrača u polju. Umalo to da kazni Anev, šutira sa polovine Metalac Kolorada, ali prečka zaustavlja njegov udarac. Već u sledećem napadu odlično kombinuju domaći, lopta po zemlji dolazi do Dramićanina i on sa 5 metara udaljenosti trese mrežu gostiju za 1:0.

Posle dobre prilike za Petrovića, Smederevo započinje kontranapad po levoj strani, lopta dolazi do Filipovića koji preciznim udarcem po zemlji poravnava rezultat na 1:1.

Gosti ponovo pokušavaju sa 5 igrača u polju, što domaći koriste. Napad Smedereva je zaustavljen na centru, lopta dolazi do Nikolić Aleksandra, koji fantastičnim lob udarcem prebacuje igrača Smedereva najbližeg golu za 2:1.

Dugo je trajao napad Kolorada u 18′, lopta stiže do Uroševića koji je na levoj strani, on šutira razorno po zemlji sa 9 metara, lopta pogađa igrače Smedereva, ali ne menja bitnije pravac i završava u mreži za 3:1.

Pokušava Smederevo da sa 5 igrača u polju uradi nešto više ali to ne uspeva do poluvremena i na pauzu se odlazi sa rezultatom 3:1.

Silovito napada Metalac Kolorado u 26′. Nakon nekoliko pokušaja, blokova i odbrana, lopta dolazi do Nikolić Dušana koji je smešta iza golmana Miljkovića za 4:1.

Samo minut kasnije nakon napada Smedereva, igrači Metalac Kolorada vuku munjevitu kontru, Petrović prima loptu na poziciji “sidraša”, proigrava Nikolić A. koji je na 8 metara od gola, Nikolić šutira, golman Miljković uspeva da je zakači, ali ne i zaustavi, 5:1.

Smederevo napada sa 5 igrača u polju u 30′, Jovica Petrović seče loptu i sa svojih 9 metara, loptu šalje u prazan gol Smedereva za 6:1.

U 31′ dobar napad Kolorada, lopta dolazi do Uroševića koji je na desnoj strani, on silovito, neometan, šutira sa 8 metara i pogađa za 7:1.

Šest minuta pre kraja utakmice Urošević šalje loptu u ćošak ka Milankoviću, on odigrava povratnu u šesterac ka Anevu, koji neometan smešta loptu u mrežu za 8:1.

U 37′ Jeremić dobija loptu na 8 metara od gola proltivnika, prebacuje loptu sa leve na desnu i preciznim i jakim udarcem pogađa desne rašlje za 9:1.

U 38′ golman Topalović pravi prekršaj u šestercu. Najstrožu kaznu izvodi Filipović, šalje loptu u jednu, a Topalovića u drugu stranu za konačnih 9:2.

U naredom kolu Metalac Kolorado trebalo bi da otputuje na megdan Bečeju, ali će se kao što smo naveli, o sudbini prvenstva rešavati u narednim danima.

 

Detalji

Datum Vreme Liga Sezona
14.03.2020 20:00 Druga futsal liga 2019/20

Stadion

Sportska hala "Breza"

Rezultat

Tim1. pol.2. pol.Rezultat
FK Metalac Kolorado369
KMF Smederevo112