Metalac putuje u Smederevo

FK Metalac

U okviru 22. kola Prve lige Srbije fudbaleri Metalca putuju na megdan ekipi Smedereva 1924. Veoma bitna utakmica u kojoj su tri boda od izuzetne važnosti i za jedne i za druge.

Metalac je nakon poraza u Bačkoj i remija kući protiv Radničkog 1923 pao na 4. poziciju na tabeli, pa bi sa nova tri boda održao korak sa ekipama na vrhu i eventualno popravio poziciju. Nakon ovog meča Metalac očekuje još jedno gostovanje protiv Sinđelića, pa bi pobedama na ova dva meča četa Aleksandra Stankovića mirnija otišla na zimsku pauzu.

Sa druge strane Smederevo je nakon oduzimanja 10 bodova u rezultatskoj krizi. Poraženi su na poslednjih 5 mečeva i trenutno su pretposlednji sa 15 osvojenih bodova.

U prilično izjednačenoj ligi, kao što je ova, pozicije na tabeli umeju da zavaraju. U okviru sedmog kola Prve lige Srbije, Smederevo je kao poslednjeplasirano savladalo tada prvoplasirani Metalac u Gornjem Milanovcu, rezultatom 0:1. Nadamo se da je došlo vreme za revanš Milanovčana.

Utakmica 22. kola PLS, Smederevo 1924 – Metalac igra se na stadionu “Smederevo”, u subotu 30. novembra, sa početkom od 13 časova.

 

FK Metalac