Treća cirkuska tačka – tigrovi iz Ivanjice

FKMK

Nakon pobede u prva dva kola, futsal klub Metalac Kolorado očekuje derbi u okviru trećeg kola Druge futsal lige Srbije. U “Brezu” stiže KMF Ivanjica. Ekipa iz Ivanjice dobro je poznata milanovačkoj publici, jer je u nekoliko navrata osvajala turnire u malom fudbalu organizovane u Gornjem Milanovcu.

O očekivanjima i raspoloženju pred ovaj meč popričali smo sa šefom stručnog štaba Metalac Kolorada, Ivanom Vuksanovićem i prvotimcem Jovanom Uroševićem.

Vuksanović najavljuje borbu prsa u prsa, sa jednim od najvećih favorita za ulazak u viši rang.

“U goste nam dolazi jedan od najvećih favorita za ulazak u viši rang. Ekipa Ivanjice je već 5-6 godina u nepromenjenom sastavu. Poznato je da godinama osvajaju milanovački turnir. Praktikuju specifičan način igre, a u nekim segmentima su i poznati kao veoma dobri. Moramo biti najbolji što možemo kako bi ostvarili dobar rezultat. Sve osim poraza je za nas dobar rezultat. I dalje smo bez Lazovića i Aleksandra Nikolića. Očekujem jednu pešadijsku bitku prsa u prsa.” – rekao je Vuksanović

Iskusni su, agresivni, dosta trče, ali ćemo se spremiti za treću pobedu – kaže Urošević.

“Ekipa Ivanjice je iskusna ekipa, koja u svojim redovima ima bivšeg igrača reprezentacije Srbije. Igraju veoma agresivno i dosta trče. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo da upišemo i treću pobedu u sezoni. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i podrži nas.” – kaže Urošević

Meč 3. kola Druge futsal lige Srbije, FK Metalac Kolorado – KMF Ivanjica, na programu je u petak 27. septembra, u sportskoj hali “Breza”, sa početkom od 20 časova. Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 100 dinara, a na poluvremenu publiku očekuju nagrade.

 

FKMK