Težak ispit na startu sezone

Nova sezona Prve lige Srbije, 2019/2020, počinje večeras na stadionu “Metalac”. Ekipa Metalca dočekuje prošlogodišnjeg superligaša, ekipu Zemuna. Fudbaleri i stručni štab Metalca najavljuju da su spremni za ovogodišnje izazove, a premijernu utakmicu dočekuju sa ogromnom željom da na svoj saldo upišu prva tri boda.

Meč između Metalca i Zemuna, igra se večeras, 02. avgusta, na stadionu “Metalac”, sa početkom od 20 časova.

Cena ulaznice za zapadnu tribinu je nepromenjena i iznosi 200 dinara. Kao i prošle sezone ulaz je besplatan za dame i školarce.

Ove sezone od prvog kola, fudbalski klub “Metalac” započinje nagradnu igru za najvernije pratioce na društvenim mrežama. Pred svako kolo, na zvaničnoj fejsbuk stranici FK Metalac, postavićemo vam nagradno pitanje. Prva 3 pratioca koja tačno odgovore na pitanje dobiće 2 ulaznice na stadion za meč tog kola i kadnidovaće se za polugodišnju nagradu. Prvi pratilac koji tačno odgovori na nagradno pitanje dobija 5 bodova, drugi 3 i treći jedan bod. Bodovi će se sabirati i na kraju polusezone pratilac sa najviše bodova na poklon dobija dres fudbalskog kluba Metalac, dok će drugi i treći dobiti suvenire sa grbom FK Metalac.

Vidimo se večeras na otvaranju nove sezone Prve lige Srbije – sezone novih izazova, neskrivenih ambicija i želje da se pokaže novo, sveže, mlado lice FK Metalac.