Intervju sa Vladanom Koljajićem

Vladan Koljajić

U utorak 15. januara očekuje nas pravi futsal spektakl u našem gradu, duel između Srbije i Španije U19. Ova generacija Španaca jedna je od najboljih futsal selekcija sveta u ovom godištu. Utakmica se igra u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 19 časova.

Za reprezentaciju Srbije nastupiće 4 igrača iz našeg grada, među kojima je i Vladan Koljajić, trenutno golman futsal kluba “Metalac Kolorado”. Trenutno, jer u predstojećem zimskom roku, Vladan prelazi u redove šampiona Srbije, ekipu “Ekonomac”. Iskoristili smo priliku da Vladanu postavimo par pitanja.

Ko je po vama najbolji srpski futsal golman?
“Najbolji srpski golman je Miodrag Aksentijević, čovek koji mi je uzor. Njegova energija i njegova drskost su neverovatne, a branjenje na veoma zavidnom nivou.”

A ko je najbolji na svetu?
“Najbolji svetski golman… pa možda Hezus Herero. Izuzetna brzina i tehnička obučenost, poštuje svaki segment pravilnog branjenja.”

Poznato je da si majstor za penale sa 10m. U čemu je tajna?
“Kada bih vam rekao to više ne bi bila tajna. Znam da ovaj sajt ima dosta pratilaca, među kojima su i igrači iz drugih klubova, pa bih samim tim bio bez šansi da odbranim penal ako protivnik zna kako mi to polazi za rukom.”

 

Zahvaljujemo se Vladanu na izdvojenom vremenu, a vas pozivamo u “Brezu”, da bodrimo našu reprezentaciju i ispratimo Vladana aplauzima, jer je to i te kako zaslužio.