Srce na teren, pa šta bude

Metalac Kolorado

Sastali smo se Ivanom Vuksanovićem, šefom stručnog štaba futsal kluba Metalac Kolorado i kapitenom Vladimirom Vukašinovićem i popričali o očekivanjima u sezoni koja za „cirkuzante“ počinje u nedelju.

Ivan Vuksanović šef stručnog štaba Metalac Kolorada, ističe da je ekipa mlada, da se još uvek razvija, ali obećava da će njegovi igrači ostaviti srce na terenu u svakoj utakmici.

Koji su ciljevi Metalac Kolorada ove sezone?
„Jedini cilj nam je da u svaku utakmicu uđemo sa neverovatnom željom za pobedu. Nećemo previše gledati tabelu, ovo je ekipa u razvoju, ali ekipa koja može mnogo, pa neće biti iznenađenje ako bude razloga za slavlje na kraju sezone.“

Kakva su Vaša očekivanja za nedelju i meč prvog kola?
„Siguran sam da će sve pucati od naše želje i energije. Mlada smo ekipa, samim tim bićemo agresivni, brzi, borbeni, talentovani, ali i futsal obučeni. Ovi dečaci puno znaju. Partenon je iskusna ekipa, favorit. Nećemo biti kompletni, ali oni koji istrče na teren daće sve od sebe.“ – izjavio je Ivan Vuksanović šef stručnog štaba Metalac Kolorada

Kapiten „cirkuzanata“ pokušaće da svoje iskustvo prenese na mlađe igrače.
„Sa 25 godina jedan sam od iskusnijih igrača u našoj ekipi. Kao što su mene Sredojević, Lalić, Milanković dočekali, podržali, dali primer na terenu, tako i ja sada pokušavam isto sa ovim mladim dečacima, koji puno treniraju i vole ovaj sport. U nedelju ćemo pobediti, kakav god Partenon bio“ – rekao je Vladimir Vukašinović, kapiten Metalac Kolorada.

Utakmica prvog kola, treće Futsal lige, na programu je u nedelju 21. oktobra, sa početkom u 19 časova. U sportskoj hali „Breza“ Metalac Kolorado dočekuje ekipu Partenona, jednog od kandidata za osvajanje lige.