Dva lica Metalca

fk metalac

Dve postave, dva potpuno različita utiska, u pripremnoj utakmici protiv Kolubare.

 

U sredu, 01. avgusta, ekipa Metalca odigrala je pripremnu utakmicu protiv FK Kolubara. Utakmica se igrala u Lazarevcu, na stadionu ekipe Kolubare.

Za naš tim nastupile su dve različite postave, jedna do 60. minuta utakmice i druga od 60. minuta utakmice.  Tako je izgledala i igra koju smo pružili, dva različita Metalca.

Utisak za prvih 60 minuta nije dobar. Osim šanse za Metalac u 3. minutu utakmice, kada se Vukmanović i Radoičić nisu dobro snašli u situaciji 2 na 1 sa protivničkim golmanom, malo šta je funkcionisalo u igri Metalca. Takvo izdanje naše ekipe, Kolubara je znala da kazni i na poluvreme se otišlo rezultatom 1:0 za domaćina.

Od 60. minuta, na teren je ušla druga postava i znatno popravila i igru i utisak. Promena u pristupu igri, donela je i rezultat. Najpre je Grbović izjednačio na 1:1. Potom je priliku da se upiše u strelce imao Rovčanin, ali nije bio precizan prilikom izvođenja jedanaesterca. Potpuni rezultatski preokret i pobedu Metalcu od 1:2, doneo je Admir Kecap. Treba napomenuti da je i ekipa Kolubare, u drugom poluvremenu napravila niz izmena.

Sledeća utakmica i generalna proba pred početak sezone, očekuje nas u subotu 04. avgusta, kada idemo u goste Radničkom iz Kragujevca.

 

Kolubara – Metalac 1:2 (1:0)

Sastav Metalca do 60. minuta: Langura, Gočanin, Vranjanin, Vukadin, Jovičić, Ivanović, Krstić, Vukmanović, Maksimović, Čumić, Radoičić

Sastav Metalca od 60. minuta: Jelovac, Rovčanin, Milekić, Filipović, Mijailović, Anđić, Šarac, Kecap, Grbović, Tomić, Ilić

Strelci za Metalac: Grbović, Kecap