Kadeti bolji od Takova

Posle pobede u vanrednom kolu, gde su savladali čačansku “Slobodu” kadeti “Metalca” su ostvarili još jednu maestralnu pobedu u derbiju kola protiv ekipe “Takova”. U ovom meču kadeti su se revanširali komšijama za poraz iz prethodnog dela prvenstva gde su pokazali bolju, atraktivniju, dominantniju igru u kojoj su napadači “Metalčevih” kadeta bili nerešiva enigma za komšije, kadete “Takova”. Strelci za “Metalac” u ovom meču bili su Milinković David u prvom poluvremenu iz slobodnog udarca, isti igrač je zatresao mrežu “Takova” u 60. minutu. i u 70.minutu igre Savković sjajnim udarcem sa oko 25 metara iskosa sa leve strane.
Prethodni dan omladinci su poraženi rezultatom 0:3 na gostovanju u Čačku gde su odigrali meč sa BIP-om. Omladinci su ceo tok meča imali dobru igru ali su golovi primljeni iz individualnih grešaka pa sam rezultat na ovom meču i nije bio merilo odnosa snaga na terenu.

Pioniri su takođe doživeli poraz u predposlednjem kolu protiv lučanske “Mladosti” u utakmici koja je odigrana u večernjem terminu u izuzetnoj fudbalskoj atmosferi. Cela utakmica je obilovala mnoštvom akcija i prilika za postizanje pogotka na obe strane, ali na žalost gosti su imali malo više sreće. Ova utakmica nije imala rezultatski značaj jer su pioniri još pre dva kola obezbedili opstanak u pionirskoj ligi FSRZS.

Maestralna pobeda petlića Marka Đorđevića nad ekipom “Čačak94”. Izuzetno disciplinovani “Beli” petlići “Metalca” deklasirali su svoje vršnjake iz Čačka rezultatom 6:1, dok su “Plavi” petlići poraženi reyultatom 0:4 od vršnjaka iz ekipe “Borca”