Pripreme Omladinske selekcije

Fudbaleri Omladinske selekcije Fudbalskog kluba “Metalac” od petka 17. februara 2017. godine nalaze se pred predstojeci deo prvanstva u Crnoj Gori na zimskim pripremama.
Već na samom početku priprema, omladinci „Metalca“ susreli su se sa šampionom Crne Gore ekipom Mladosti iz Podgorice i zabelezili pravo iznenađenje pobedivši rezultatom od 2:1. Strelci za „Metalac“ bili su Grbović Nikola, koji je ove zime potpisao četvorogodišnji profesionalni ugovor sa „Metalcem“, a drugi pogodak postigao je Radojičić Stefan „Metalcev“ stipendista, za koga treba napomenuti da je uz omladinskog golmana Miloša Jokića pozvan na okupljanje mlade reprezentacije Srbije u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije 28.02.2017godine, gde će se ova dva omladinca naći odmah po dolasku sa priprema..
Istog dana, drugi sastav omladinske ekipe odigrao je utakmicu protiv ekipe „Otrant“ iz Ulcinja, ovu utakmicu puleni trenera Milana Mijailovića rešili su u svoju korist pobedivši rezultatom od 1:0, a strelac je bio Radojičić Dejan